CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Hotel se nachází v krásném a tichém horském prostředí Jánské doliny nedaleko obce Liptovský Ján.

Všechny ceny a objednávka

Hotel se nachází v krásném a tichém horském prostředí Jánské doliny nedaleko obce Liptovský Ján. Toto území se nachází v malebné scenérii Národního parku Nízké Tatry, ze severní strany v Jánské dolině, která je jednou z nejkrásnějších nízkotatranských dolin.
Hotelový bazén s protiproudem je vyhledávaným místem k odpočinku a plavání pro dospělé ale i děti. Hotelový bazén je velký 10×5 m a teplota vody je 28–29 °C. Pro zvýšení kondice je k dispozici hotelové fitness (pro hosty je vstup zdarma).
Pro umocnění příjemně stráveného času jsou v nabídce hotelu následující aktivity a služby: kulečník, šipky, stolní tenis, stolní fotbal, dětský koutek, počítače s přístupem na internet, hotelová knihovna a připojení k internetu přes Wi-Fi.
K příjemnému odpočinku a posezení slouží hotelový bar s krbem a letní terasou, s širokým výběrem nápojů i možností zábavy při živé nebo reprodukované hudbě.
V areálu je pro hosty k dispozici altán s grilem, kde si hosté mohou grilovat a příjemně posedět. Kromě toho je k dispozici i ohniště, kde je možné si připravit guláš, nebo opékat.

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky s vlastním sociálním zařízením, LCD TV a výhledem na okolní přírodu, která dotváří typickou horskou atmosféru. Část pokojů nabízí i prostorný balkon.

Stravování

V ceně pobytu polopenze (snídaně a večeře formou bufetu).

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko a stravu zdarma.

Příplatky

Pobyt se psem 10 EUR/noc, platba na místě. Rekreační poplatek 1,5 EUR / osoba a noc, platba na místě.

Oblast

  • Nízké Tatry foto Nízké Tatry - Druhé nejnavštěvovanější pohoří Slovenska a oblast, kde z turistic...

Obec

  • Liptovský Ján foto Liptovský Ján - Liptovský Ján je místo pro ty, kteří chtějí poznat, co je to ned...

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL SNP HOTEL SNP, Demänovská Dolina - Hotel SNP je pro svojí atraktivní polohu v Nízkých Tatrách jedním z nejvyhledávanějších hotelových zařízení.
  • HOTEL LIPTOV HOTEL LIPTOV, Jasná pod Chopkom - Svou polohou v těsné blízkosti Vrbického plesa s malebnou scenérií Chopku a nejvyšších vrcholů Nízkých Tater nabízí ideální výchozí poz...

Všechny hotely v Nízkých Tatrách

 

Proč e-Slovensko.cz?

Nejvýhodnější
ceny zájezdů

Specialisté
na Slovensko

15 let na trhu
a desetitisíce klientů