CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Lyžařské středisko Homôlka

(Lyžařský areál v oblasti Západní Slovensko)

Lyžařské středisko vhodné pro začátečníky, mírně pokročilé lyžaře a rodiny s dětmi.

Lyžařské středisko Homôlka

Lyžařské středisko Homôlka se nachází v rekreační oblasti Homôlka – známém centru zimní i letní turistiky. Leží na rozmezí chráněné krajinné oblasti Strážovských vrchů a Bílých Karpat, nedaleko rázovité obce Valašská Bělá. Ve středisku se nacházejí dvě středně náročné sjezdovky, které jsou obsluhovány třemi vleky Tatrapoma. Přímo u vleku se nachází i půjčovna lyží.

Nejvyšším vrcholem Strážovských vrchů je Strážov, jehož nejvyšší bod dosahuje výšky 1211 metrů nad mořem. Lyžařská sezóna v tomto středisku začíná kolem 26. prosince a trvá do března. Celková délka sjezdovek je 800 metrů a celková délka běžeckých tratí je 5 kilometrů. Nižší výška dostupných svahů způsobuje, že sjezdovky jsou způsobilé k lyžování po kratší dobu než jiná lyžařská střediska. Sjezdovky v Ski Valaská Belá/Homôlka patří mezi méně náročné a jsou tak ideální pro děti a méně zdatné lyžaře. Děti mohou ve středisku využít dětský vlek či vynikající lyžařskou školku.

Ubytování

KÚPELE BOJNICE foto

KÚPELE BOJNICE

Bojnice  (18 km)

Kúpele Bojnice v srdci Slovenska jsou poklidným místem, které svojí polohou, klimatem a složením termálních vod vytvářejí ideální podmí...

1 noc od 2 110 Kč

 
 

Proč e-Slovensko.cz?

Nejvýhodnější
ceny zájezdů

Specialisté
na Slovensko

15 let na trhu
a desetitisíce klientů