CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Bardejovské Kúpele patří k nejkrásnějším lázeňským městečkům na Slovensku. Proslavili se už v minulosti, nejen svými minerálními vodami, které blahodárné působí na trávicí trakt.

Všechny ceny a objednávka

Hotel byl postaven v roce 1976. Svojí lůžkovou kapacitou je největším ubytovacím zařízením v Bardejovských Kúpelích. Rozsahem svých služeb uspokojí i náročné návštěvníky. Hotel má 5 poschodí, je vybavený výtahy a jídelnou. Hotel je propojen chodbou s Lázeňským domem – Balneoterapií, kde seč podávají lázeňské procedury.

Hotel Ozón je největším ubytovacím zařízením v Bardějovských Kúpeľoch. Hotel nabízí ubytování ve dvoulůžkových, jednolůžkových, bezbariérových pokojích a apartmánech. Hotel má balkonové i nebalkonové pokoje. Budova má 5 pater, je vybavena výtahem a jídelnou, má Wi-Fi připojení. Hotel je propojen spojovací chodbou s Lázeňským domem – Balneoterapií, kde se podávají lázeňské procedury (250m).
V roce 2020 prošly kompletní rekonstrukcí všechny pokoje superior a 2 apartmány superior, které se nacházejí ve 2. patře.

Ubytování

Ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích standard*** s vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana), TV, telefonem, trezorem na recepci a ledničkou.
Ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích superior***+ s vlastním sociálním zařízením (sprcha), TV, telefonem, trezorem, ledničkou, rychlovarnou konvicí, župany, hotelovými papuči, fén a kosmetické zrcátko.

Stravování

Stravování formou plné penze přímo v hotelové jídelně. Pobyt začíná večeří a končí obědem.

Slevy

Dítě do 4 let bez nároku na lůžko zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 2 EUR/ osoba a noc, platba na místě.

Oblast

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL ALEXANDER HOTEL ALEXANDER, Bardejovské Kúpele - Bardejovské Kúpele patří k nejkrásnějším lázeňským městečkům na Slovensku. Proslavili se už v minulosti, nejen svými minerálními vodami...
  • HOTEL ASTÓRIA HOTEL ASTÓRIA, Bardejovské Kúpele - Bardejovské Kúpele patří k nejkrásnějším lázeňským městečkům na Slovensku. Proslavili se už v minulosti, nejen svými minerálními vodami...

Všechny hotely na východním Slovensku

 

Proč e-Slovensko.cz?

Nejvýhodnější
ceny zájezdů

Specialisté
na Slovensko

15 let na trhu
a desetitisíce klientů