CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Lázně se staletou historií jsou vyhledávány díky blahodárně mineralizované 38 - 47°C teplé léčivé vodě.

Všechny ceny a objednávka

Vyberte si z několika léčebných pobytů v jedněch z nejstarších Evropských lázní. Její složení blahodárně působí na pohybové ústrojí a neurologické nemoci. Součástí lázní je také rozsáhlý lázeňský park s nádhernou flórou. LD Veľká Fatra se nachází v centru města.

Hodnocení klientů: 9 z 10 ★★★★★★★★★☆

Andrea hodnotí za pár ve středním věku pobyt v září 2023 ★★★★★★★☆☆☆

Klady:
Velmi pěkné prostředí, ubytování vynikající.

Zápory:
Parkování

Lenka hodnotí za pár ve středním věku pobyt v říjnu 2023 ★★★★★★★★★★

Klady:
Celkově jsme byli spokojeni

Zápory:
-

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích Komfort**** s vlastním sociálním zařízením, telefonem, fénem, kosmetickým setem, TV/SAT, rádiem a minibarem na vyžádání, županem, klimatizací (vybrané pokoje). Připojení k internetu přes Wi-Fi. Kávový a čajový set. Většina pokojů má balkon s pěkným výhledem. Pokoje jsou umístěny v nové budově.

Ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích Deluxe**** s vlastním sociálním zařízením, telefonem, fénem, kosmetickým setem, TV/SAT, rádiem a minibarem, županem, papučemi, extra kvalitním froté programem a klimatizací. Připojení k internetu přes Wi-Fi. Většina pokojů má balkon a výhled na lázeňský park. Pokoje jsou umístěny v nové budově.

Ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích Basic*** s oddělenými lůžky a vlastním sociálním zařízením, telefonem, TV/SAT, malou ledničkou, rádiem, županem. Připojení k internetu přes Wi-Fi. Většina pokojů má balkon. Do pokojů nelze umístit přistýlku. Pokoje jsou orientovány na východ.

Ve dvoulůžkových a jednolůžkových pokojích Basic Plus*** s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky s možností přistýlky, vlastním sociálním zařízením, telefonem, minibarem na vyžádání, TV/SAT, rádiem, županem, kávový a čajový set. Připojení k internetu přes Wi-Fi a balkonem. Pokoje jsou orientovány na západ.

Stravování

V ceně pobytu polopenze nebo plná penze formou švédských stolů dle druhu pobytu. Strava pro klienty v léčebném domě Velká Fatra**** je podávána v restauraci Zikmund. Strava pro klienty v léčebném domě Velká Fatra*** je podávána v restauraci Žofie.

Slevy

Dítě do 4 let bez nároku na lůžko nebo přistýlku s polopenzí zdarma.

Příplatky

Rekreační poplatek 1 EUR/osoba a den, platba na místě.

Doprava

Vlakem/ busem do Turčianských Teplic – 300 m, značené k ubytování. Parkování bez poplatku.

Oblast

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178
 

Proč e-Slovensko.cz?

Nejvýhodnější
ceny zájezdů

Specialisté
na Slovensko

15 let na trhu
a desetitisíce klientů