CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

HOTEL SITNO

(VyhneStřední Slovensko)

Kongresové centrum

Kongresové centrum Hotelu SITNO je sestaveno ze 13 kongresových a školících prostor. Nachází se v samostatném hotelovém traktu odděleném od ubytovací části. Kromě kongresových sálů a salónků nabízí hotel atraktivní prostory Boutique Events, které poskytují komfort při organizovaní menších školení, firemních střetnutí či teambuildingů.

Kongresový sál s kapacitou 450 osob je zvukotěsnou příčkou předělitelná na dvě samostatné místnosti. K dispozici je prezentační a audiovizuální technika, součástí sálu je i parket, co umožňuje realizaci společenských akcí. Panoramatické okno s výhledem na okolní přírodu dělá z tohoto sálu velmi příjemný kongresový prostor. Konferenční a seminární místnosti jsou vhodné na realizaci konferencí, seminářů, školení, porad, firemních prezentací či workshopů. Samozřejmostí je technické zabezpečení a doplňkový sortiment.

Všechny prostory jsou prosvětleny přirozeným denním světlem, klimatizované, s WiFi a Lan připojením na internet. Rádi Vám také pomůžeme s organizací doprovodného programu pro účastníky Vašich pracovních setkání.

Hotel disponuje školicími místnostmi S1, S2, S3, M2 a M3 se stěnou SMART WALL, která má vlastnosti bílé tabule a vytváří dynamický pracovní prostor podporující kreativitu a společné řešení problémů. Je dokonalou náhradou za klasický whiteboard alebo flipchart, který je malý a neustále překáží.

Radi Vám taktéž pomůžeme s organizací doprovodného programu pro účastníky Vašich pracovních setkání.

Kongresové sály

Kongresová sála K1

Klimatizovaná kongresová sála s maximální kapacitou 320 osob (kino sezení) poskytuje jedinečné možnosti pro Váš kongres.

Veľké panoramatické okno dodá Vašemu kongresu nový rozměr.

Sál je vybaven kompletní prezentační technikou: zabudovaný projektor, ozvučení s mikrofony, osvětlení, plátno (4*3m), řečnický pult. V sále se nachází i taneční parket, takže je využitelný i na večerní společenský program.

Sál je prosvětlen přirozeným denním světlom, s WiFi a Lan připojením na internet. Před kongresovým sálem se nachází foyer, které je využitelné na podávání občerstvení pro Vaše hosty, jako i na prezentaci účastníků akce.

Kongresová sál K2

Klimatizovaná kongresový sál s maximální kapacitou 110 osob (kino sezení) poskytuje jedinečné možnosti pro Váš kongres. Sál je vybaven kompletní prezentační technikou: zabudovaný projektor, vestavěné ozvučení s mikrofony, osvětlení, plátno, řečnícký pult.

Sál je prosvětlen přirozeným denním světlem, s WiFi a Lan připojením na internet. Před kongresovým sálem se nachází foyer, které je využitelné na podávaní občerstvení pro Vaše hosty, jako i na prezentaci účastníků akce.

Salonky S1 – S3

Salonek S1

Klimatizovaný salonek s maximální kapacitou 80 osob (kino sezení) poskytuje jedinečné možnosti pro Váš seminář.

Salonek je vybavený zabudovaným projektorem s ozvučením. V případě zájmu je možné doobjednat si externí ozvučení v podobě přenosného reproduktoru a mikrofónu. K dispozici jsou i popisovatelné stěny SMART WALL, které jsou dokonalou náhradou za klasický whiteboard alebo flipchart.

Prostor je prosvětlen přirozeným denním světlem, s WiFi a Lan připojením na internet. Před salonkem se nachází foyer, které je využitelné na podávání občerstvení pro Vaše hosty.

Salonek S2

Klimatizovaný salonek s maximální kapacitou 55 osob (kino sezení) poskytuje jedinečné možnosti pro Váš seminář či firemní poradu.

Salonek je vybavený zabudovaným projektorem s ozvučením. V případě zájmu je možné doobjednat si externí ozvučení v podobě přenosného reproduktoru a mikrofónu. K dispozici jsou i popisovatelné stěny SMART WALL, které jsou dokonalou náhradou za klasický whiteboard alebo flipchart.

Prostor je prosvětlen přirozeným denním světlem, s WiFi a Lan připojením na internet. Před salonkem se nachází foyer, které lze využít na podávání občerstvení pro Vaše hosty.

Salonek S3

Klimatizovaný salonek s maximální kapacitou 30 osob (kino sezení) poskytuje jedinečné možnosti pro Váš seminář či firemní poradu.

Salonek je vybavený zabudovaným projektorem s ozvučením. V případě zájmu je možné doobjednat si externí ozvučení v podobě přenosného reproduktoru a mikrofonu. K dispozici jsou i popisovatelné stěny SMART WALL, které jsou dokonalou náhradou za klasický whiteboard alebo flipchart.

Sál je prosvětlen přirozeným denním světlem, s WiFi a Lan připojením na internet. Před salonkem se nachází foyer, které je využitelné na podávaní občerstvení pro Vaše hosty.

Salonek M2

Klimatizovaný salonek s maximální kapacitou 15 osob (kino sezení) poskytuje prostor pro menší firemní porady či meetingy. V salonku se nacházejí i popisovatelné stěny SMART WALL, které jsou dokonalou náhradou za klasický whiteboard alebo flipchart.

V případě zájmu je možné doobjednat si kompletní prezentační techniku – projektor, plátno, flipchart nebo TV.

Salonek M3

Klimatizovaný salonek s maximální kapacitou 15 osob (kino sezení) poskytuje prostor pro menší firemní porady či meetingy. V salónku se nacházejí i popisovatelné stěny SMART WALL, které jsou dokonalou náhradou za klasický whiteboard alebo flipchart.

V případě zájmu je možné doobjednat si kompletní prezentační techniku – projektor, plátno, flipchart nebo TV.

Wine room

Výjimečné setkání inspirované individuálním přístupem a krásou jídla.

Dokonalý prostor pro brainstorming a tvorbu inovačních nápadů.

Prostor je vhodný na:

  • firemní posezení
  • školení a porady
  • tématické obědy a večeře
  • zážitkové Coffee Breaky
  • degustace vína, výběrových destilátů, kávy, sýra
  • rodinné oslavy a setkání s přáteli

Kapacita vinotéky je 16 osob.

Prostor je prosvětlen denním světlem s možností zatemnění žaluziemi z každé strany.

Možné technické zabezpečení: plazma, flipchart

Private room – VIP Salonek

Setkání s byznys atmosférou, kde se budete cítit výjimečně. Jedinečné místo v prostoru Wine, Coffee & Tea Lounge s výhledem na terasu.

Salonek je ideálním místem na:

  • pracovní obědy
  • degustační a tematické večeře
  • pracovní setkání
  • zasedání na nejvyšších stupních
  • setkání s VIP hosty, klienty, partnery

Kapacita salonku je 8 osob.

Prostor je prosvětlen denním světlem s možností pronájmu nealkoholických nápojů „all inclusive“.

Školení jinak s jedinečnou stěnou SMART WALL

Pokud jste ještě neslyšeli o tzv. chytré stěně SMART WALL a hledáte způsob jak posunout Vaše školení o level výš, jste na správné adrese.

Hotel disponuje školicími místnostmi se stěnou SMART WALL, která má vlastnosti bílé tabule a vytváří dynamický pracovní prostor podporující kreativitu a společné řešení problémů. Je dokonalou náhradou za klasický whiteboard nebo flipchart, který je malý a neustále překáží.

  • hotel nabízí už 5 salónků s „chytrou“ stěnou SMART WALL – S1, S2, S3, M2, M3
  • výhodná cena pronájmu
  • další vybavení: klimatizace, zabudovaný projektor, WIFI

Chytrá stěna je ideálním řešením na plánovaní, brainstorming nebo různé typy školení.

MEDIATRO – soukromý kinosál

Moderní, komfortní a jen pro Vás. To je soukromé kino MEDIATRO. Meeting, prezentace produktů, videokonferencí, školení či netradiční teambuilding.

Soukromé kino MEDIATRO nabízí:

  • soukromé promítaní filmů pro uzavřenou společnost
  • konference, prezentace produktů, školení, videokonferencí
  • unikatní teambuilding či brainstorming
  • tiskové a video konference, firemní prezentace a jiné

Boutique Events

S Boutique Events se Vaše setkání stává skutečně výjimečnou událostí, kde vám jedinečné flexibilní prostory umožňují naplánovat akcii podle Vás. Setkání s Boutique Events jsou skutečné výjimečnými okamžiky – od nečakaně kreativních a inspirativních pauz po elegantně připravené jídla.

Foodie – kulinářské studio

Chutná škola vaření pro malé i velké, výjimečné firemní akce

Připravili jsme jedinečný koncept společenských aktivit pro firemní a skupinovou klientelu v prostorách kulinářského studia FOODIE.

Teambuilding či brainstorming v kuchyni? Utužte pracovní kolektiv a relaxujte při připravování Vašich oblíbených pokrmů nebo exotických jídel pod vedením FOODIE Chef. Nebo vytvořte týmy a zasoutěžte si ve vaření či v ochutnávkách „na slepo.“

Jen ve FOODIE zažijete:

  • teambuilding, brainstorming v jedinečných prostorách
  • uzavřené akce pro skupiny, kurzy vaření, soutěžte ve vaření
  • netradiční coffee Breaky během Vašeho meetingu či konference
  • individuální večerní program s animátory či kuchaři pro uzavřenou společnost
  • interaktivní teambuildingy a coffeebreaky pro firemní klientelu

Kongresový sál

Kongresový sál

Salonek

Salonek

Máte zájem o skupinový pobyt nebo konferenci?

DCK Rekrea Ostrava, s.r.o.
tel: 596 112 301
e-mail: rekrea@rekrea.info
Více kontaktů

 

Proč e-Slovensko.cz?

Nejvýhodnější
ceny zájezdů

Specialisté
na Slovensko

15 let na trhu
a desetitisíce klientů