CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Areál Aquapark Tatralandia je největší vodní areál zábavy a relaxace na Slovensku.

Všechny ceny a objednávka

Tatralandia je největší celoroční vodní areál zábavy a relaxu ve střední Evropě i s ubytováním. Leží v nádherné scenérii hor při severním břehu přehrady Liptovské Mary s výhledem na Západní, Vysoké (Kriváň) a Nízké Tatry. Je vzdálený jen 2 km od Liptovského Mikuláše a lehce dostupný ze všech hlavních dopravních tahů.
Aquapark Tatralandia se soustředila hlavně na zkvalitnění služeb v středisku a zvyšovaní množství atrakcí. Tatralandia neustále buduje nové atrakce pro každou novou sezónu.

Jedinečná prázdninová dědinka Holiday Village Tatralandia nedaleko Aquaparku Tatralandia si už také našla místo a svých stálých příznivců. Jedinečné ubytovaní je možné v 155 bungalovech a apartmánech s komfortním vybavením a silným zázemím, nonstop recepce, restaurace Zbojnícká koliba, minimarket, směnárna, Funny centrum, dětský koutek, půjčovna sportovních potřeb, sportovní hřiště, Winter Park All Inclusive.
Tarzania je nejdelší překážková lezecká lanová dráha ve Střední Evropě se nachází v areálu Aquaparku Tatralandia na rozloze přibližně 5 000 m². Má 3 stupně náročnosti. Vysoká – 33 překážek, dlouhá 470m. Střední – 29 překážek, dlouhá 440m. Nízká – 23 překážek, dlouhá 390m.

Návštěvníci můžou nově v Aquaparku Tatralandia vyzkoušet:

  • Nový raftovací trychtýřový tobogán TORNADO – jedinečný ve východní Evropě – vychutnejte si skvělou jízdu na dvojraftové a nechejte se strhnout virem adrenalinu a zábavy
  • 9 celoročních tobogánů – dohromady celkem už 28 tobogánů
  • 8 celoročních bazénů – z celkového počtu 11 bazénů s termální nebo průzračnou ohřívanou vodou s teplotou 26 – 38 °C – z toho 3 kryté
  • saunový svět Tatra-Therm-Vital – s komplexem 16 parných, vodných saun, masážních saun, koupelí a procedur
  • Wellness Paradise – masáže, koupele, zábaly a jiné relaxační procedury
  • krytý tropický komplex Ostrov pirátů z Karibiku s originálním Hawai Barem


MIMOSEZÓNA do 22.06. a od 05.09.:
NE-ČT: 10:00 – 20:00 hodin.
PÁ-SO: 10:00 – 21:00 hodin.

LETNÍ SEZÓNA 23.06. – 04.09.:
v provozu denně: 09:00 – 20:00 hodin.
provoz tobogánů: do 19:00 hodin.

Návštěvníkům budou během letní sezóny k dispozici:
celoroční i letní areál – všechny bazény a tobogány, s výjimkou tobogánové věže „Bašta“ s 5 celoročními tobogány
Surfovací vlna: denně od 10:00 – 19:00 hodin.
Wellness centrum: denně od 09:00 do 20:00 hodin.
Keltský saunový svět: denně od 09:00 do 20:00 hodin.

Obec Liptovský Trnovec leží jen cca 6 km od centra Liptovského Mikuláše v těsné blízkosti Aquaparku Tatralandia, najvětšího vodního parku na Slovensku. Aquapark nabízí řadu atrakcí s celoročním provozem (bazény s termální vodou, tobogány, skluzavky, saunový svět). Nachází 2 km od Liptovského Mikuláše.

Hodnocení klientů: 9,2 z 10 ★★★★★★★★★☆

Martina hodnotí za větší skupinu pobyt v říjnu 2015 ★★★★★★★★★★

Klady:
celková spokojenost, jezdíme opakovaně

Zápory:
nic mne v této chvíli nenapadá

Miloš hodnotí za rodinu s většími dětmi pobyt v říjnu 2021 ★★★★★★★★★★

Klady:
Úžasné místo, čisto, bohaté snídaně a večeře

Zápory:
Personál hotelu ani hosté nedodržovali při snídaních a večeřích epidemiologické opatření - hosté nenosili respirátory vůbec, personál pod nosem.

Další hodnocení našich klientů

Ubytování

Každá ubytovací jednotka má k dispozici společnou místnost se sezením (některé s krbem), TV/SAT, rádio, telefon, kuchyňský kout, chladničku, sprchu, WC, elektrické topení, letní terasu, některé s balkónem.
Ubytování je ve třech typech domů rozdělených do řadové výstavby apartmánů nebo samostatně stojících bungalovů. Každá z osad je vybavená venkovními krby nebo ohništěm a dětskými hřišti.
Typ A: 1/4+1 apartmán: skládá se z ložnice se čtyřmi lůžky umístěné na poschodí a společné místnosti na přízemí s možností přistýlky.
Typ A: 1/4+1 apartmán DELUXE: skládá se z ložnice se čtyřmi lůžky umístěné na poschodí a společné místnosti s možností přistýlky v přízemí. V apartmánech DELUXE navíc trezor, župany, ručníky, kávovar na kapsle (uvítací balíček kapslí zdarma), sleva 30% na pronájem VIP místností v Tatralandii, voucher na drink zdarma k hlavnímu jídlu v hotelové restauraci a možnost využití tenisového kurtu zdarma
Typ B: 1/3+1 bungalov: skládá se z ložnice se třemi lůžky a společné místnosti s možností přistýlky na jednom poschodí.
Typ B: 1/2+3 bungalov DELUXE: skládá z ložnice s manželskou postelí a přistýlkou pro 1–2 osoby a společné místnosti se sedací soupravou, která slouží jako přistýlka. K dispozici je plně vybavená kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a rychlovarnou konvicí, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, telefon, satelitní televize, Wi-Fi připojení, trezor, župany a ručníky pro použití v aquaparku. Voucher na drink zdarma k hlavnímu jídlu z à la carte menu v hotelové restauraci, možnost využití tenisového kurtu zdarma.
Typ C: 1/7+1 bungalov: skládá se z jedné čtyřlůžkové a jedné třílůžkové ložnice umístěných na poschodí a společné místnosti na přízemí.
Přistýlku je možné přidat ve společné místnosti.

Stravování

V ceně pobytu snídaně nebo polopenze dle druhu pobytu.

Oblast

  • Liptov foto Liptov - Turistické srdce Slovenska — bohatě obdařená dolina mezi Velkou a Malou F...

Obec

Nej atrakce v okolí

Další atrakce v okolí

Pořádající cestovní kancelář:
DCK Rekrea Ostrava s.r.o.
IČ: 25379178

Litujeme, ve Vámi vybraném termínu není možná rezervace ubytování. Prosím, zvolte si jiný termín.

Zvolte jiný termín, skladbu osob, nebo si prohlédněte aktuální obsazenost hotelu.

 
}

Podobní ubytovatelé

  • HOTEL MÁJ HOTEL MÁJ, Liptovský Ján - Hotel Máj se nachází v Národním parku Nízké Tatry v ústí Jánské doliny. V blízkosti je lyžařské středisko Javorica se čtyřmi vleky a um...

Všechny apartmány/studia v Liptově

 

Proč e-Slovensko.cz?

Nejvýhodnější
ceny zájezdů

Specialisté
na Slovensko

15 let na trhu
a desetitisíce klientů