CK Rekrea Slovensko Tuzemská dovolená Štúrovo Podhájska Velký Meder Bešeňová Senec Patince Termální koupaliště

Užijte si konferenci v příjemném prostředí v antickém stylu

27. května 2015

Konference už nemusí být jen nudnou záležitostí v obyčejném hotelu bez možnosti strávit zbývající volný čas smysluplnou a příjemnou činností. Nyní se dá spojit práce s relaxací.

Takové spojení nabízejí i Lázně Rajecké Teplice, kde vám na míru připraví konference, workshopy, rauty, bankety, firemní a teambuildingové akce. Není mnoho lázeňských míst, které by nabízely kombinaci Spa a konference, proto jsou Lázně Rajecké Teplice tím pravým místem pro každou firmu.

Viceprezident SLK Rajecké Teplice Zdenko Miškolci k tomu říká: „Na kongresové účely máme dvě konferenční místnosti s technickým vybavením a denním světlem do 60 osob, pro 80 osob je vhodný restaurační salonek také s technickým vybavením a denním světlem. V nabídce je i restaurace Aphrodite Palace zařízená v luxusním stylu s open konceptem pro 205 osob. Je vhodná na firemní večírky, módní přehlídky, plesy. Připravuje se i propojení restaurace s nočním barem s lounge pro přibližně 70 lidí, který se dostavuje. Pro ty, co si chtějí vychutnat výhled na vnitřní bazény v krásném prostoru, je zde kavárna Aphrodite, vhodná na firemní večeře, ale i rauty a bankety. V tomto roce, do června bude dostavěna i nová restaurace na venkovních bazénech pro 100 lidí, která nabídne netradiční kongresy v unikátním prostředí přímo v přírodě a u bazénů. Asi 50 metrů od hotelu se nachází městský kongresový sál pro 150 lidí s foyer a kuchyňkou. Kapacita na kongresy je tedy celkem až 600 osob ve stejném čase.“

Lázně Rajecké Teplice patří k nejoblíbenějším lázním. Rajecko-teplická termální léčivá voda má certifikované léčebné účinky. Poskytují také široký rozsah wellness služeb, víkendových wellness pobytů a lázeňské léčby. V Rajeckých Teplicích se léčí pohybové, dýchací choroby (astma) a nemoci z povolání.

Související oblasti

 

Proč e-Slovensko.cz?

Nejvýhodnější
ceny zájezdů

Specialisté
na Slovensko

15 let na trhu
a desetitisíce klientů